E-Megara-GR
ΜΕΓΑΡΑ

Η Greek Animal Rescue στηρίζει τον Δήμο Μεγάρων

Ο δήμος Μεγαρέων σε συνεργασία με το αγγλικό σωματείο Greek Animal Recsue προσφέρει στους πολίτες του δήμου τη δυνατότητα να στειρώσουν τους θηλυκούς σκύλους με κόστος μόνο 40€ ‼

Αυτή η δυνατότητα απευθύνεται σε σκύλους εργασίας (τσομπανόσκυλα και σκύλους φύλαξης), των οποίων οι ανεξέλεγκτες γέννες είναι μεγάλη πληγή για την αύξηση του αριθμού των αδέσποτων στο δήμο Μεγαρέων.

Τα αδέσποτα ζουν μια βασανιστική ζωή και υποφέρουν στους δρόμους. Οι πολίτες θεωρούν ότι κάνουν το χρέος τους αν μοιράσουν τα κουτάβια κάθε γέννας σε κάδους σκουπιδιών ή σε γνωστούς τους στην καλύτερη. Το πρόβλημα όμως έτσι διαιωνίζεται.

Ο δήμος Μεγαρέων αριθμεί 3.000 αδέσποτους σκύλους και τα παράπονα των πολιτών για επιθέσεις είναι καθημερινά!! Στη συντριπτική πλειονότητα αυτών των περιστατικών μιλάμε για σκύλους που κάποιος χάρισε σε κάποιον γνωστό και μετά αυτός ο γνωστός το βαρέθηκε και το πέταξε. Ή για γέννες σκύλων συντροφιάς που τα κουτάβια εγκαταλείφθηκαν στη μοίρα της αδέσποτης ζωής από την πρώτη στιγμή της ζωής τους.

Όταν η τοπική κοινωνία εξεγείρεται απέναντι στα αδέσποτα, οφείλουμε ως σκεπτόμενοι και ευαισθητοποιημένοι πολίτες να συμβάλουμε στη λύση του προβλήματος κι όχι να παράγουμε κουτάβια που μελλοντικά θα επιτεθούν σε συμπολίτες μας ‼ Θεωρούμε ότι 40€ αντίτιμο είναι το ελάχιστο που μπορεί να προσφέρει ο καθένας προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

Γίνε η λύση του προβλήματος!
Μην αδιαφορείς!
Δεν τίθεται μόνο θέμα ευζωίας των ζώων…
Η στείρωση σκύλων ωφελεί και τους ανθρώπους στο να ζήσουν αρμονικά σε ένα δήμο χωρίς επιθέσεις.

Παρακαλώ κοινοποιήστε και ενημερώστε γνωστούς σας που μπορεί να ενδιαφέρονται.

Για ραντεβού ή πληροφορίες καλέστε
Μαρία Χατζηστεργίου 6979901900
Μάριος Μωραΐτης 6982911943